Ποιος είπε πως τα αναπηρικό καροτσάκι, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, μόνο άνθρωποι; Αν για παράδειγμα, το αγαπημένο σου κατοικίδιο, χτυπούσε και δεν μπορούσε πλέον, να περπατήσει, δεν θα προσπαθούσες με κάθε τρόπο να το βοηθήσεις, να του δώσεις, ξανά ζωή με σκοπό, να το βλέπεις χαρούμενο και όχι κατσουφιασμένο; Υπήρχε περίπτωση, να το άφηνες έτσι, να μελαγχολεί και να μένει καθηλωμένο σ ένα και μόνο σημείο; Φυσικά και όχι, εάν έστω, μπορείς και σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, σε ενημερώνουμε πως, είναι τελείως απάνθρωπο.

Έχουμε δει ξανά κάτι παρόμοιο με πρωταγωνιστές σκυλάκια ή γατάκια που είτε γεννήθηκαν με κάποια κινητική δυσλειτουργία, είτε δεν μπόρεσαν να σταθούν, ξανά στα πόδια τους, λόγο κάποιου ατυχήματος.

Βέβαια , υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι τόσο προβλέψιμοι, σαν εσένα και δεν επιλέγουν τα κλασικά κατοικίδια όπως σκυλάκια, γατάκια, αλλά αποφασίζουν , να «υιοθετήσουν» κάτι πιο ιδιαίτερο. Έτσι έκανε και μία νεαρή γυναίκα από την Αμερική, απέκτησε μια κατσίκα!

Όταν όμως η κατσίκα της, χτύπησε και το να κινείται φάνταζε αδύνατο, θέλησε να την βοηθήσει και έτσι της έκανε δώρο, ένα αναπηρικό καροτσάκι, για να κάνεις τις μεταφορές και τις βόλτες της, πιο εύκολες.

Δες το βίντεο με το κατσικάκι που ζει, ξανά χαρούμενο με την βοήθεια των τεχνιτών του, μελών.