Πώς σου φαίνεται αν σου λέγαμε πως υπάρχει μια στάση λεωφορείου που είναι εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένη από Lego τουβλάκια; Όχι, δεν γίνεται; Δε μπορείς καν να την φανταστείς; Και, όμως, ναι υπάρχει και είναι στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Regent Street μπροστά από ένα μεγάλο κατάστημα παιδικών παιχνιδιών.

Τα πάντα σε αυτή τη στάση είναι απίστευτα και σαφώς, μοναδικά όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και τα ξένα δεδομένα. Τα πάντα, λοιπόν, σε αυτή την στάση είναι φτιαγμένα από τα γνωστά Lego τουβλάκια. Και όταν λέμε τα πάντα… εννοούμε τα πάντα! Τα καθίσματα, οι πινακίδες ακόμα και τζάμια δεν είναι τζάμια αλλά Lego τουβλάκια που μοιάζουν με τζάμι.

Εμπνευστής και κατασκευαστής αυτής της πρωτότυπης ιδέας ήταν μια εταιρεία που ακούει στο όνομα Trueform. Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους κατασκευές και, όπως, φαίνεται αγαπά και τιμά ιδιαιτέρως τα Lego αντικείμενα. Ενώ, όπως, έγινε γνωστό για να φτιαχτεί ολόκληρη η στάση χρειάστηκαν πάνω από 100.000 Lego τουβλάκια.

Δες το video που θα σε ταξιδέψει στο Λονδίνο και θα σου δείξει τη συγκεκριμένη στάση και περιμένουμε να μας πεις πως σου φάνηκε:

http://youtu.be/bmjUhaxRB0s

Ερώτηση!

Το μόνο που δε ξέρουμε είναι πόσο χρόνο χρειάστηκαν οι κατασκευές της για να την φτιάξουν! Όσο και αν πήρε, όμως, οφείλουμε να αποδεχτούμε πως αξίζει τον κόπο !