Από τα παιδικά μας χρόνια, βλέπουμε το πρότυπα της ομορφιάς να υπερισχύουν και οι άσχημοι-η να μένουν πάντα πίσω και να κοιτούν. Τι γίνεται όμως αν όλoι σε θεωρούν, την πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου; Η ασχήμια και η ομορφιά , είναι κάτι που το 2014 δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει ως όρος. Είναι πραγματικά ανάγκη, να αναζητήσουμε την εσωτερική ομορφιά, την εξυπνάδα και τον χαρακτήρα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και να πάψουμε πια να κοιτάμε τα ωραία μάτια, τα σαρκώδη χείλη στηριγμένοι στο φαίνεσθαι και όχι στο είναι.

Έτσι, η Λίζι Βελάσκεθ που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου , μέσω ενός video που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο, ήρθε να μας αποδείξει ότι η θέληση και το πείσμα μπορούν να σε κάνουν να αναδειχθείς.

Συγκεκριμένα μετά από το ψήφισμα της ως την ασχημότερη, η νεαρή κοπέλα άρπαξε την ευκαιρία της ζωής της.

Με αφορμή την διαδικτυακή κακία και του ψηφίσματος που την έδειχνε ως την ασχημότερη, η σκηνοθέτης Sara Bordo της έκανε πρόταση να γίνει πρωταγωνίστρια. Έτσι, θα την δούμε να πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ εναντίον του διαδικτυακού bullying με τίτλο: « The Lizzie Project » και από η ασχημότερη, θα γίνει ίσως και η διασημότερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συγκέντρωσε περίπου 200.000$ σε καμπάνια που έκανε στο kickstarter, ζητώντας υποστήριξη από το κοινό. Η καμπάνια της, λήγει σε τρείς μέρες.

Δες το video της: