Βλέπεις μεγάλους ανθρώπους να εκφωνούν βαρετούς λόγους και ομιλιές τεραστίων διατάσεων, με περιττά λόγια και μακροσκελής προτάσεις που ξέρεις ότι δεν τα εννοούν αλλά ούτε καν τα θυμούνται στο τέλος. Έχεις σκεφτεί ποτέ αν θα  ήθελες να δεις τον Batman να μιλάει; Όχι μην γελάς, δεν λέμε για τον ίδιο τον Batman, αναφερόμαστε σε ένα παιδί που θέλει να γίνει ο νέος. Μια αγνή παιδική ψυχή  μπορεί σε μια και μόνο ομιλία, να τα απλουστεύσει όλα και να πει αυτό που νιώθει, αισθάνεται και φαντάζεται μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και να γίνει ο νέος Batman έστω της καρδιάς μας.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα μικρό μαθητή από την Αμερική που το μόνο που θέλησε να μοιραστεί με το κοινό που τον παρακολουθούσε το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο από το να γίνει υπερήρωας.Το μικρό χαρούμενο παιδί που ακούει στο όνομα Jathan Muhar , τονίζει με πάθος το μεγάλο του όνειρο που δεν είναι άλλο από το να γίνει ένας, νέος Batman.

Πόσα όνειρα και πόσους πόθους μπορεί άραγε να κρύψει και χωρέσει μια παιδική ψυχή; Αυτή η σπίθα που  έχει το βλέμμα της νιότης και μας δείχνει ότι τα παιδιά, αγαπούν ξεχωρίζουν το καλό και το υποστηρίζουν, να θυμάσαι ότι δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα!

Δες το video που ο νέος Batman εξομολογείται τις βλέψεις του: