Είναι παιδιά που περνούν τις Κυριακές τους παίζοντας μπάλα, άλλα πηγαίνοντας σινεμά και άλλα με την οικογένειά τους. Ο έφηβος όμως Tom White, είναι ένα παιδί που κυνηγά σχεδόν σε καθημερινή βάση να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία ενίοτε την καλύτερη selfie του καλοκαιριού!

Μερικές φορές το σύμπαν όντως συνωμοτεί για να γίνει μια επιθυμία σου πραγματικότητα και στην περίπτωση του νεαρού αυτό έγινε σε μια απλή βόλτα που είχε πάει με τα πόδια.

Περπατώντας στην πόλη Νταντί της Σκωτίας ο μικρός είδε να κάθονται παρέα σε ένα παγκάκι ο Πολ Μακάρτνεϊ και ο Γουόρεν Μπάφετ. Οι συστάσεις φυσικά περιττεύουν και για το άλλοτε θρυλικό «σκαθάρι» της ροκ μουσικής ούτε για τον αμερικανό μεγάλο-επενδυτή και φιλάνθρωπο.

Ο μικρός, λοιπόν, άδραξε την ευκαιρία και έβγαλε μια σέλφι με 2 γίγαντες της παγκόσμιας τζετ σετ σκηνής και την ανέβασε κατευθείαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα  στο σχόλιο του που ακολουθούσε τη φωτογραφία αναφέρθηκε μόνο στον Μακάρτνεϊ, μη γνωρίζοντας προφανώς τον Γουόρεν Μπάφετ.

“Μόλις είδε τον Paul McCartney στο Νταντί, η νύχτα μου είναι φοβερή!!” έγραψε κατενθουσιασμένος ο μικρός που φαίνεται πως δε θα σταματήσει να περπατάει στους δρόμους της πόλης για πολλές ημέρες ακόμα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter και στο Instagram και αναμένεται να γίνει η selfie καλοκαιριού

Selfie με τον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Γουόρεν Μπάφετ
Selfie με τον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Γουόρεν Μπάφετ!