Η βδομάδα, πρακτικά, τελειώνει Παρασκευή, δεν θέλω να ακούω χαζομάρες για Κυριακές κτλ… Γι αυτό και εμείς στο iPop, κάθε Σάββατο, θα κάνουμε έναν φωτογραφικό απολογισμό για την εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα μάτια του iPop και του Βασίλη Γερμάνη…

Αυτή η βδομάδα είχε….

Δευτέρα 12/5

Χελώνες αναπαράγονται στον λόφο του Αγίου Ιωάννη, στον Νέο Κόσμο στην Αθήνα. Οι χελώνες είναι από τα πιο πρωτόγονα ερπετά που υπάρχουν στον πλανήτη. Από πολύ παλιά ζουν κοντά στον άνθρωπο όπως μαρτυρούν πολλά αρχέτυπα και λιθογραφίες και δεν σταματούν ποτέ να προκαλούν το θαυμασμό μας και να μας εμπνέουν. Η ελληνική χερσαία χελώνα και η χελώνα του χέρμαν μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους και είναι οι χελώνες (ξηράς) που θα δούμε ποιο συχνά σε αυλές και κήπους.

Τρίτη 13/5

Διαβάτες περπατούν βιαστικά δίπλα από έναν άστεγο που κοιμάται στην ζέστη του πρωινού ήλιου, στην οδό Σταδίου στην Αθήνα.

Τετάρτη 14/5

Επιβάτες του Μετρό εισέρχονται στον σταθμό Μετρό Ομόνοια στην Αθήνα το ηλιόλουστο πρωινό της Τετάρτης.

Πέμπτη 15/5

Ορδές μαυροντυμένων σέρφερ συρρέουν στα ρηχά περιμένοντας να καβαλήσουν το επόμενο κύμα στην πλαζ της Βουλιαγμένης, εκμεταλλευόμενοι τους δυνατούς νοτιάδες που φύσηξαν στη Αθήνα.


Ένας kite surfer στη Βούλα Αττικής, εκμεταλλεύεται τους δυνατούς νοτιάδες που φύσηξαν στη Αθήνα.

Παρασκευή 16/5

vitrina_16_05

Βιτρίνα χρωματοπωλείου στην οδό Ηλιουπόλεως στην Αθήνα.