Μία ακόμα εβδομάδα πέρασε μπροστά από τα μάτια μας και τον φακό του ipop και κατά τη διάρκεια της ανατολής της νέας βδομάδας σου, κάνουμε έναν φωτογραφικό απολογισμό για την εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα μάτια του iPop και του Βασίλη Γερμάνη…

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Γκράφιτυ σε τοίχο της χώρας Μυκόνου.

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πανδαισία χρωμάτων στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ, δεκάδες ακροβολισμένοι αστυνομικοί, εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΛΑΣ και σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα ανίχνευσης εκρηκτικών και όπλων, επιστρατεύτηκαν, προκειμένου να απλώσουν ένα δίχτυ προστασίας στην υπουργική συνάντηση Ευρωπαϊκής Ένωσης-ΗΠΑ, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ., στο Ζάππειο.

Παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Δούρου «Μία κουβέντα με τον Γλέζο» στο Polis, Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ένας ποδηλάτης περνά μπροστά από το μουσείο Ακρόπολης.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Άποψη της παιδικής βιβλιοθήκης μέσα στον Εθνικό Κήπο. Το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα αφηγηματικές ομάδες καλωσορίζουν το μήνα που έρχεται με αφηγήσεις λαϊκών ελληνικών παραμυθιών, συνοδεία ζωντανής μουσικής ειδικά γραμμένη για τα παραμύθια.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συνεργεία με δεκάδες τεχνικούς δουλεύουν πυρετωδώς στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου του Ποταμιού.

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ηλιοθεραπεία στη ταράτσα περιμένοντας τις διακοπές!

Photo Credit © Vasilis Germanis
No photos of this site can be reproduced, be it wholly or in summary, stored or transmitted in any form, or by any means, without the prior written permission of the owner.
(Law 2121 of 1993 and the rules of International Law applying in Greece.