Η βδομάδα, πρακτικά, τελειώνει Παρασκευή, δεν θέλω να ακούω χαζομάρες για Κυριακές κτλ… Γι αυτό και εμείς στο iPop, κάθε Σάββατο, θα κάνουμε έναν φωτογραφικό απολογισμό για την εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα μάτια του iPop και του Βασίλη Γερμάνη…

Αυτή η βδομάδα είχε….

18 Μαΐου 2014

Πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα. Εκλογικό κέντρο στη Νέα Σμύρνη

19 Μαίου 2014

Συγγρού: Ένα από τα μυστικά περάσματα της Αθήνας…;

Ακτή Βούλας: Περισσότερο από 1.500.000 τετραγωνικά μέτρα παραλιών σε Βούλα, Βάρκιζα, Κορωπί, Λαγονήσι και Ανάβυσσο θα περάσουν σε ιδιωτική εταιρία εφόσον ισχύσουν οι διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

21 Μαΐου 2014

Στολισμένη Mercedes!

21 Μαίου 2014

Εικόνα από τα γραφεία του νέου πολιτικού κόμματος “ΠΟΤΑΜΙ”, στη οδό Σεβαστουπόλεως 22 στην Αθήνα.

22 Μαΐου 2014


Τουρίστες στην Ακρόπολη… Αύξηση κατά 16,4% παρουσίασαν τα έσοδα από τον τουρισμό τη χρονιά που μας πέρασε, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

23 Μαΐου 2014


Κέντρο Ανακύκλωσης στον Νέο Κόσμο.


Με γιορτή δίπλα από το Καλλιμάρμαρο, στο καφενείο και τα γήπεδα του Φωκιανού (Βασιλίσσης Όλγας 1) ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ, την προεκλογική εκστρατεία του ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού βρίσκονταν εκεί στις 20:30, προκειμένου να «συναντήσουν τους νέους της Αθήνας σε μια βραδιά που είχε από όλα: Μουσικές από τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, απαντήσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη, πηγαδάκια με τους 42 υποψηφίους».

Photo Credit © Vasilis Germanis
No photos of this site can be reproduced, be it wholly or in summary, stored or transmitted in any form, or by any means, without the prior written permission of the owner.
(Law 2121 of 1993 and the rules of International Law applying in Greece.)