Αν κάποιος σου έλεγε, ότι για να χαλαρώσεις, ο καλύτερος τρόπος είναι να ξαπλώσεις και να σε αγκαλιάσουν πύθωνες θα το έκανες; Δεν στο λέμε, έτσι απλά υποθετικά, ψάξαμε και μάθαμε ότι το μασάζ τους, μπορεί να σε χαλαρώσει τόσο πολύ, που στο τέλος μπορεί να σε κρατήσει, για πάντα σε νιρβάνα, αν το παρακάνουν, στο σφίξιμο.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, φυσικά, όταν βλέπει έναν άνθρωπο, τυλιγμένο με φίδια δεν το θεωρεί, ούτε ωραίο θέαμα, ούτε ιδιαίτερα ευεργετικό, ότι και αν λένε οι ειδικοί. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, τους προκαλεί φόβο και μόνο φόβο.

Βέβαια, καταξιωμένοι μασέρ από την Ασία, υποστηρίζουν πως το μασάζ που κάνουν οι πύθωνες με τους φιδίσιους  ελιγμούς τους, αποτελεί ίσως την πιο χαλαρωτική και απολαυστική μέθοδο, καθώς, μπορεί σε αποθεώσει έως και 10 φορές παραπάνω, από τις κλασικές μεθόδους που γνωρίζουμε  μέχρι τώρα, δηλαδή  με τα χέρια ή με διάφορα μηχανήματα.

Για να το τολμήσεις όμως και εσύ και να φτάσεις στο σημείο, να εμπιστευτείς στον πύθωνα την χαλάρωση, αλλά και τη ζωή σου, καλό θα ήταν πριν το κάνεις, να  σκεφτείς, διπλά και τριπλά και αναλογιστείς, τι θα γίνει, εάν σε σφίξει λίγο παραπάνω και αποδημήσεις εις τόπο χλοερό όπως λένε πιο ευγενικά, το μεγάλο ταξίδι…

Δες το βίντεο :