Οι περισσότερες γάτες απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Μπάλες, κουδουνάκια και νήματα είναι μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια! Η συγκεκριμένη γάτα, με την οποία πρόκειται να ασχοληθούμε, λατρεύει τα παιχνίδια, όχι όμως ότι και ότι παιχνίδια! Λατρεύει τα επιτραπέζια παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα το Jenga, στο οποίο είναι και πολύ καλή παίκτρια!

Η φοβερή παίκτρια, η οποία ακούει στο όνομα Moe, και δεν είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη όταν χάνει. Έτσι εξηγείται και η αντίδραση της στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ ο αντίπαλος της –προφανώς ο ιδιοκτήτης της- την κερδίζει!

Δες το απολαυστικό video! Πρόσεξε, πριν βιαστείς να σχολιάσεις, όπως έκαναν πολλοί κάτω από το video, να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι πρόκειται για γάτα, άρα οι κανόνες τύπου «δεσμεύεσαι με το πρώτο κομμάτι που θα ακουμπήσεις και δεν μπορείς να ακουμπήσεις και δεύτερο» δεν υπάρχουν σε αυτή την παρτίδα!

Σημείωση!

Στην περίπτωση, που και η δικιά σου γάτα παίζει jenga ή οποιοδήποτε άλλο επιτραπέζιο παιχνίδι, ευπρόσδεκτο το video! Πρόσεξε όμως να το τραβήξεις οριζόντια ή να χρησιμοποιήσεις το Horizon!