Είσαι σε δίλημμα τι τραπέζι να πάρεις; Σου έχουμε μαζέψει τα πιο εντυπωσιακά τραπέζια τα οποία θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό! Μπορεί τελικά να μην αποφασίσεις να τα αγοράσεις (ούτως ή άλλως οι τιμές τους δεν είναι γνωστές) αλλά θα εντυπωσιαστείς με τη φαντασία κάποιων καλλιτεχνών!

Τραπέζι πικ νικ

Κρύβεις μέσα σου ένα παιδί των λουλουδιών και γενικά σου φαίνεται πολύ δύσκολο να κλειστείς σ ένα σπίτι, να κάτσεις σε μία τραπεζαρία να φας; Συνδύασε την φύση με το τραπέζι σου και αγόρασε αυτό το φυτρωμένο έπιπλο! Ο καλλιτέχνης όμως δεν μας εξήγησε αν θέλει πότισμα ή όχι!

Γατοτράπεζο

Η λατρεμένη σου γάτα δεν σταματάει να κρύβεται μέσα στο σπίτι και να ανεβαίνει στο τραπέζι; Κάνε ένα δώρο τόσο σ εκείνη όσο και σε σένα! Η γάτα σου θα έχει το δικό της παιχνίδι και εσύ θα γλιτώσεις τις πολλές γρατζουνιές στην επιφάνεια της τραπεζαρίας σου καθώς θα της είναι βαρετό να αράζει πάνω του όταν μπορεί να κρυφτεί μέσα του! Προσοχή! Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου ότι εκεί που τρώνε μπορεί να εμφανιστεί μέσα από το τραπέζι η Αρετή (η γάτα σου ντε).

Ένα τραπέζι που να λάμπει

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερο φίλος της γυναίκας (μην λέμε συνέχεια τα ίδια!) και επειδή το να φτιάξεις ένα διαμαντένιο τραπέζι είναι μάλλον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ περιττή πολυτέλεια! Μπορείς να πάρεις το συγκεκριμένο coffee table που είναι φτιαγμένο από γυαλί σε σχήμα διαμαντιού και επιτρέπει στις ακτίνες φωτός να το διαπερνάνε όπως στα διαμάντια. Αποτέλεσμα; Να γεμίσεις με αντανακλάσεις φωτός όλο το χώρο. Ώρα αν αυτό είναι ωραίο ή απλά σου προκαλεί πονοκέφαλο είναι υποκειμενικό!

Νερό κανείς;

Αν χύσεις ένα ποτήρι νερό προκαλείται πανικός και τρέχεις να το σκουπίσεις. Αν όμως το τραπέζι σου είναι αποτέλεσμα μίας σταγόνας νερού τι θα έκανες; Μάλλον θα καθόσουν με τις ώρες να το θαυμάζεις. Γι αυτό σου το προτείνουμε και εμείς!

Τραπέζι παιδική χαρά!

Έχεις πάει τώρα τελευταία σε κάποια παιδική χαρά; Έχεις δει τις μητέρες που ταΐζουν τα παιδιά τους πάνω στη κούνια για να καταφέρουν να φάνε έστω τη μισή από την ιδανική ποσότητα; Σίγουρα ζήλεψες. Ζήλεια τουλάχιστον ένιωσε ο καλλιτέχνης που έφτιαξε αυτό το τραπέζι το οποίο αντί για καρέκλες (ξέρεις τις ξύλινες με τα τέσσερα πόδια) έβαλε κρεμαστές κούνιες! Κόντρα δεν θα του πάμε γιατί μπορεί η επόμενη πρόταση του να είναι τραπέζι για δύο- τραμπάλα και άντε να σε δω εκεί να προσπαθείς να φας!

Τραπέζι μπιλιάρδο

Μαλώνατε για κανένα μήνα για το αν θα βάλετε το μπιλιάρδο στο σαλόνι ή αν θα ενηλικιωθείτε και θα βάλετε τραπεζαρία. Οι καυγάδες ήταν ομηρικοί και το αποτέλεσμα κανένα. Μέχρι που βρήκες αυτή την εξαιρετική και υπερκομψη κατασκευή! Ένα τραπέζι που θυμίζει σαμπουάν καθώς είναι δύο σ ένα. Και τραπέζι και μπιλιάρδο! Τώρα το μόνο που μένει είναι να τον πείσεις να μην παίζει την ώρα του δείπνου!

Photos: haikocornelissen.com, lycs-arc.com, John Foster, Zaha Hadid, Isaac Krauss, psfk.com, fusiontables.com