Με το που είδαμε τη νέα αυτή διαφήμιση κινητού μείναμε με το στόμα ανοιχτό!Δεν καταλάβαμε γιατί μιλάει, δεν καταλάβαμε τι δείχνει, μείναμε απλά σαν να περιμέναμε να έρθει κάποιος και να ρουφιανέψει την απάντηση. Γενικότερα τα ερωτηματικά μας ήταν πάρα πολλά και έτσι θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σου, για να μας πεις τη γνώμη σου.

Πρόκειται για μια νέα διαφήμιση κινητού τηλεφώνου  του Amazon! Η εταιρία του Amazon, αποφάσισε να κάνει το πρώτο της δειλό βήμα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και μας το κάνει γνωστό με αυτό τον τρόπο. Κανείς μας, όμως, δεν βλέπει στη διαφήμιση κανένα κινητό τηλέφωνο, ούτε καν σταθερό. Παρατηρούμε μόνο ανθρώπους να κοιτούν χαμηλά σαν κάτι να έχασαν και να ψάχνουν να το βρουν ή απλά να μιλούν στην κάμερα.

Το συγκεκριμένο νέο εγχείρημα της εταιρίας, αν κρίνουμε από τη διαφήμιση και από τα σχόλια που αυτή έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει αβέβαιο μέλλον. Θα περιμένουμε, όμως, μέχρι την επίσημη παρουσίασή του που ορίστηκε για τις 18 Ιουνίου και εκεί οι δημιουργοί του θα δείξουν και επίσημα πλέον το κινητό. Μεχρί στιγμής δεν έχουμε καμία μα καμία πληροφορία για το πως θα μοιάζει εξωτερικά ή ακόμα και για το ποιές θα είναι οι δυνατότητές του.

Ελπίζουμε πάντως, όταν βγει το κινητό στην αγορά να αντικατασταθεί από τους αρμόδιους αυτή η απογοητευτική διαφήμιση.

Δες το video της διαφήμισης για την οποία μιλάμε τόση ώρα και μας έχει αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά: