Όσο και να αγαπάς το παιδί σου καλό θα ήταν να μην το αφήσεις μόνο του με το διαβατήριο σου! Αυτό είναι το μήνυμα που θα ήθελε να βροντοφωνάξει ο άτυχος ιδιοκτήτης του διαβατηρίου που θα δεις παρακάτω στη φωτογραφία!

Γιατί τον λέμε άτυχο όμως; Ο Κινέζος Chen, άφησε το διαβατήριο του μαζί με ένα στυλό στον τετράχρονο γιο του. Λίγο αργότερα προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο της Νοτίου Κορέας. Το διαβατήριο του χαρακτηρίστηκε μη αναγνωρίσιμο και η έξοδος από την χώρα, του απαγορεύτηκε.

Δες το διαβατήριο και θα καταλάβεις το λόγο!

Αφού ηρέμησες από τα γέλια, να συνεχίσουμε. Όπως θα παρατήρησες και εσύ είναι αρκετά δύσκολο να αναγνωριστεί ο Κινέζος πολίτης λόγω του βανδαλισμού (συγγνώμη μικρέ Da Vinci αλλά επίσημα αυτό που έκανες χαρακτηρίζεται βανδαλισμός δημοσίου εγγράφου και έχει μέχρι και πρόστιμο!) που υπέστη το διαβατήριο!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στο social networking site Weibo, από τον Chen, σε μία τελευταία έκκληση για βοήθεια, σύμφωνα με το Shanghaiist.  Πάντως, από ότι φαίνεται η έκκληση δεν είχε αποτέλεσμα (πέρα από το γέλιο που μας προσέφερε) καθώς ο Κινέζος πατέρας απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές του στη Νότια Κορέα!

Σχόλιο!

Ποτέ δεν μάθαμε πως αντέδρασε ο Κινέζος πατέρας όταν του είπαν ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και τι τιμωρία έδωσε στον 4χρονο γιο του!

 Photos: dailymail.co.uk