Πόσες φορές έχεις δει αγώνες και αυτός που σου φταίει για όλα είναι ο διαιτητής; Αυτός φταίει που ο αγαπημένος σου παίκτης πήρε κόκκινη, που η ομάδα σου έφαγε γκολ στις καθυστερήσεις (που εδώ που τα λέμε το ματς δεν χρειάζονταν να έχει καθυστερήσεις)! Και φυσικά, ο διαιτητής φταίει που έχασε τελικά η ομαδάρα σου και από Α’ Εθνική έπεσε δηλαδή, τι έπεσε… βυθίστηκε να πούμε καλύτερα στη Β’.

Του φώναξες! Τον έβρισες και καλά έκανες, εκτονώθηκες και ένιωσες πως πήρες το αίμα σου πίσω! Αλλά σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτόν τον διαιτητή που θα δεις στο video δεν ξέρουμε πραγματικά τι σύνθημα μπορείς να φωνάξεις! Σίγουρα πάντως το: Πουλημένε διαιτητή,  δεν ταιριάζει! Αυτόν ας τον πούμε βαμμένο ή τσαπατσούλη καλύτερα παρά πουλημένο!

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής του φιλικού αγώνα της Πορτογαλίας με το Μεξικό στην προσπάθεια του να δείξει στους παίκτες τα όρια του τείχους τους, έκανε μια μεγάλη γκάφα. Καθώς, λοιπόν, είχε στα χέρια του ένα λευκό σπρέι και τους έκανε τη γραμμή πάνω στο γρασίδι, τους έβαψε τα παπούτσια.

Η άτυχη στιγμή του διαιτητή και η απροσεξία του, τον βοήθησε να γίνει διάσημος στο διαδίκτυο και η γκάφα του να γυρίσει όλο τον κόσμο!

Δες το video και εσύ και πρόσεξε την στιγμή που κάνει την γραμμή με το λευκό σπρέι και βάφει τα παπούτσια των παικτών: