Η σειρά Game of Thrones έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, έχει καθηλώσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο και έχει δείξει πόσο συναρπάζει το κοινό της ακόμα και από τα views που έχει στο διαδίκτυο.

Το κάνεις και εσύ, μαζεύεις την παρέα σου στο σπίτι και κοιτάτε όλοι μαζί με αγωνιά τι θα γίνει στη συνέχεια του επεισοδίου. Αγωνιάς, βάζεις τα νύχια στο στόμα και περιμένεις πως και πώς να δεις τα υπόλοιπα λεπτά για να δεις τις συγκλονιστική συνέχεια την γνωστής σειράς.

Έχεις σκεφτεί, όμως, πως θα ήταν αν ένα ολόκληρο μπαρ έβαζε τέρμα το Game of Thrones και το παρακολουθούσε παρέα; Σκέψου μάλιστα να μην έβλεπαν ένα απλό επεισόδιο, αλλά να κοιτούσαν εναγωνίως το τελευταίο και πιο περίεργο από όλα.Το μπαρ έχει γεμίσει από κόσμο με κοινή αγάπη τη συγκεκριμένη σειρά, όλοι κοιτούν προσηλωμένοι σαν UFO και κανείς δεν μιλά με τον διπλανό για να μην χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από το επεισόδιο. Το βλέμμα τους παραμένει κολλημένο στην οθόνη της τηλεόρασης, δεν ακούς ούτε ψιθύρους ούτε τίποτα, μόνο κραυγές όταν χαίρονται με αυτά που κάνουν οι πρωταγωνιστές.

Δες και εσύ το video και παρατήρησε τις έντονες αντιδράσεις του μεγάλου κοινού της σειράς που συγκεντρώθηκε σε ένα μπαρ για να δει το συγκεκριμένο επεισόδιο: