Είναι απίστευτο πώς ακόμα και το πιο απλό αντικείμενο μοιάζει εξωπραγματικό  και σουρεαλιστικό αν τοποθετηθεί στο κατάλληλο περιβάλλον, δηλαδή το διάστημα! Αυτό σκέφτηκε και ο αστροναύτης Reid Wiseman, ο οποίος αποφάσισε να «παίξει» με ένα παλιό του παιχνίδι, αφήνοντάς το στην ατμόσφαιρα πάνω από τη Γη. Η μικρή αυτή λεπτομέρεια με μια δεύτερη ματιά και αρκετή φαντασία θα μπορούσε να μοιάζει με γιγαντιαίο ζάρι στο διάστημα έτοιμο να προσκρούσει στη Γη… Ή μήπως όχι;

Όπως και να έχει, μάλλον πρέπει να περιμένουμε κι άλλο ευφάνταστο φωτογραφικό υλικό από τον Reid Wiseman, ο οποίος πριν μπει στη Nasa ήταν αεροπόρος. Εδώ σε selfie (στο κέντρο) στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μαζί με δύο συναδέλφους του.

Από ό,τι φαίνεται ακολουθεί την πρακτική του Chris Hadfield και άλλων εξωστρεφών επιστημόνων προσπαθώντας να δείξει πόσο συναρπαστική είναι η ζωή ενός αστροναύτη. Και φυσικά με τέτοιες φωτογραφίες δίνει εκπληκτικό υλικό στην ομάδα social media της Nasa που απευθύνεται σε ευρύ και πολυπληθές κοινό, το οποίο φυσικά απολαμβάνει να βλέπει τέτοιες εμπνευσμένες συνθέσεις.

Ο νέος αστροναύτης ήδη ανεβάζει συνεχώς εντυπωσιακές φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Twitter, όπως η παρακάτω η οποία είναι και η πιο πρόσφατη και δείχνει τη Νέα Γουινέα.

Tip

Διάβασε πώς ο Chris Hadfield ή ο πιο cool αστροναύτης του κόσμου έκανε τη δουλειά του αστροναύτη να μοιάζει με αυτή του rockstar!