Η yoga είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εκγύμνασης του σώματος και του πνεύματος. Αυτό εσύ μπορεί να μην το γνωρίζεις ή απλά να το αγνοείς, αλλά όπως φαίνεται το αντιλαμβάνονται τα ζωάκια που θα δεις στις φωτογραφίες παρακάτω και το απολαμβάνουν κιόλας! Αν θέλεις να μείνεις σε φόρμα, πρέπει να ξεκινήσεις να αντιγράφεις το κατοικίδιο σου!

Η αρχαία πνευματική και σωματική πρακτική της yoga είναι αναμφισβήτητα ανθρώπινη εφεύρεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ζώα δεν μπορούν να πάρουν μέρος στη διασκέδαση! Στις φωτογραφίες θα δεις 25 χαριτωμένους τους τετράποδους φίλους (και όχι μόνο) ενώ κάνουν κάποιες χαλαρωτικές διατάσεις.

Εντάξει, μπορεί να μην γνωρίζουν ότι κάνουν ασκήσεις τις γιόγκα, για την ακρίβεια μπορεί να μην ξέρουν καν τι είναι η γιόγκα, αλλά η ομοιότητα των ασκήσεων με τις πόζες που έχουν πάρει είναι αρκετά περίεργη και σίγουρα θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να θέλει να τεντωθεί (πέραν του ότι κοιμάται όλη τη μέρα και έχει πιαστεί) αλλά για τα περισσότερα ζώα, είναι ένας τρόπος για να εκφράσουν την άνεση και την υποταγή τους σε εσένα!

SOS!

Μη βιαστείς να σχολιάζεις ότι δεν είναι μόνο κατοικίδια! Σκέψου πόσο μονότονο θα ήταν αν έβλεπες μόνο σκυλάκια και γατάκια και σου είχαμε κόψει τον ελέφαντα ή την αρκούδα!

Photos: galleryhip.com, glatts, melsanie.tumblr.com, Meta Penca, thumbpress.com, beelzeboobs, shesaidbeauty.com, imgur, lukesrighthand, Kay Humphreys, James Marvin Phelps, johndrysdale.com, waltzofthesaltz.wordpress.com, Jay Campbell, lowbird.com