Μπαίνεις στο μετρό ειδικά τώρα που καλοκαίριασε και σε ακουμπούν περαστικοί ιδρωμένοι με μασχάλες που μυρίζουν… Πω, πω… αηδία. Πόσες φορές σκέφτεσαι να έβαζες μια ζελατίνη επάνω σου που θα σε θωράκισει και δεν άφηνε κανέναν ενοχλητικό να σε αγγίξει; Όχι δεν χρειάζεσαι καμία μεμβράνη, ένα μόνο φόρεμα είναι αρκετό για να σε γλιτώσει από όλα.

Το ίδιο ακριβώς μ εμάς το σκέφτονται πολύ ακόμα και έτσι βρήκαν τρόπο να πουν όχι στο άγγιγμα των περαστικών και στο στρίμωγμα μέσα στα γεμάτα με κόσμο βαγόνια του μετρό.

Συγκεκριμένα, μια νεαρή κοπέλα από την Κίνα αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά πρωτότυπο που  μας γοήτευσε και μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Αποφάσισε φορώντας το φόρεμα της, να κάνει τους γύρω να την κοιτούν αλλά να μην μπορούν να την πλησιάσουν.

Πως το κατάφερε αυτό; Το περίεργο φόρεμα της ανοίγει και γίνεται τόσο τεράστιο που κανείς δεν μπορεί να έρθει κοντά της. Έτσι ούτε στριμώγνεται, ούτε τίποτα. Μπορεί σαν κίνηση να μην είναι ευγενική αλλά σίγουρα είναι αναγκαία ειδικά για σένα που κυκλοφορείς ατελείωτες ώρες με μετρό.

Το φόρεμα της, όμως, δεν ανοίγει όλες τις ώρες! Έχει ειδικούς αισθητήρες που αντιλαμβάνονται σε πόση απόσταση υπάρχουν άνθρωποι και μόλις πάνε πιο κοντά, απελευθερώνεται.

Δες το περίεργο φόρεμα και εσύ:

http://youtu.be/d8mgGQRsdy8