Για όλους μας το αγαπημένο μας σκυλί ή γενικότερα το κατοικίδιο που έχουμε και μεγαλώσαμε με πολύ αγάπη, αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου. Τι θα γινόταν, όμως, εκτός από το να αξίζει  τόσα χρήματα το σκυλί σου να μπορούσε να τα βγάζει κιόλας;

Μη γελάς, δε σου λέμε να στείλεις το σκυλί σου να γίνει ναυτικός ούτε να δουλεύει σε μεγάλη πολυεθνική για να έχει ένα μεγάλο μισθό. Θέλουμε απλά να σου συστήσουμε έναν τετράποδο φίλο μας, που ήδη έχει μαζέψει προίκα και για τα δισέγγονα του. Είναι οκτώ ετών και έχει μαζέψει χρήματα που εσύ και εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε!

Συγκεκριμένα, σου μιλάμε για την Chloe το οκτάχρονο σκυλί, όπως, σου είπαμε και παραπάνω, που έχει ήδη προσωπικό μάνατζερ, μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση ακόμα και πρωταγωνιστικό ρόλο σε video clip. Έχει περπατήσει σε διάσημες πασαρέλες και έχει κάνει παρέα με πολλούς διάσημους! Είναι από το Λος Άντζελες και έχει μεγάλες βλέψεις σύμφωνα με τις δηλώσεις των κατόχων της! Το μεγάλο της όνειρο είναι  να περπατήσει με το κεφάλι ψηλά και στο Hollywood. Το διάσημο πλέον και πολυσυζητημένο Peek-a-poo, έχει ημερήσιο εισόδημα που ανέρχεται στα 1000 $ την ημέρα και μας κάνει να προσευχόμαστε να είχαμε και εμείς την τύχη του.

Δες το video για να γνωρίσεις και εσύ την διάσημη Chloe: