Τα ζώα πολλές φορές μπορούν να μας δώσουν πολύ μεγαλύτερα και σημαντικότερα μαθήματα ζωής από ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να μακρηγορήσουμε επιχειρηματολογώντας επί τούτου, αρκεί να πατήσεις εδώ και να δεις τι θα πει φιλία και να θυμηθείς ότι μας το απέδειξαν τα ζώα. Αυτή τη φορά τα ζώα μας δείχνουν το ρατσισμό, την αγάπη …. Από την αντίθετη πλευρά όμως! Μας δείχνουν πόσο σκληρό και άδικο είναι να απομακρύνουμε κάποιον εξαιτίας κάποιου ελαττώματος του και να τον κάνουμε με την συμπεριφορά μας να πέσει θύμα ρατσισμού!

Η ιστορία, λοιπόν, έχει ως εξής: Αυτό το μικρό και γλυκύτατο πουλάκι, o Benjamin,  γεννήθηκε με δυσπλασία στα πόδια του. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί όρθιο όπως όλα τα υπόλοιπα πουλάκια! Οι γονείς του, λοιπόν, μετά από λίγες ημέρες ζωής το παράτησαν, σταμάτησαν να το ταΐζουν και να του δίνουν σημασία! Τα υπόλοιπα μικρά πουλάκια έτρωγαν κανονικά και άρχισαν να αναπτύσσονται να βγάζουν πούπουλα, να δυναμώνουν τα πόδια τους και τα φτερά τους, εκείνο όμως έτρωγε ελάχιστα από ότι του έδιναν τα αδέρφια του και η ανάπτυξη του ήταν μηδαμινή.

Οι ιδιοκτήτες των πουλιών το αντιλήφθηκαν, πήραν το πουλάκι και το πήγαν σ ένα κτηνίατρο, με τη βοήθεια του οποίου το πρόβλημα του μικρού επιλύθηκε! Ξαφνικά τα αδέρφια του και οι γονείς του άρχισαν να του δίνουν σημασία…. Και εκείνο με τη βοήθεια των ιδιοκτητών του έμαθε να πετάει και να φροντίζει τον εαυτό του!

Πάτα play για να δεις τον μικρό πρωταγωνιστή μας και την εξέλιξη του!

Τώρα που είδες μέσα από ένα μικρό παράδειγμα του ζωικού βασιλείου μήπως θέλεις να αναθεωρήσεις για το πώς αντιμετωπίζεις κάποιος ανθρώπους;