Έχουμε δει σκύλους να βολτάρουν με μηχανάκια και να καμαρώνουν πίσω από το αφεντικό τους, γάτες να είναι συνοδηγοί σε αυτοκίνητα τώρα από ότι φαίνεται, ήρθε η σειρά να δούμε κατσίκα ποδηλάτισσα! Τι άλλο είναι ικανοί να κάνουν άραγε οι τετράποδοι φίλοι μας; Πόσο θα μας εκπλήξουν ακόμα;

Έτσι αναρωτιόμαστε, μέχρι που αλλού μπορούν να φτάσουν τα ζώα;  Πόσο μπορεί να γίνουν ένα με εμάς τους ανθρώπους και να συμπεριφέρονται και αυτά σαν άνθρωποι;

Αυτό το περίεργο ομολογουμένως θέαμα το συναντήσαμε σε δρόμο της Αιθιοπίας που πολλοί έχουν ακόμα και κατσίκες όχι μόνο για να τις εκτρέφουν και να απολαμβάνουν το γάλα και το κρέας του, αλλά και για κατοικίδιο αντί ας πούμε για σκύλο ή γάτα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι κατσίκες έχουν αποδείξει πως έχουν χαρακτήρα, προσωπικότητα και αναπτυγμένο το αίσθημα της αγάπης και της συντροφικότητας.

Ο νεαρός  ιδιοκτήτης της κατσίκας, ήθελε να βγει μία βόλτα με τη φίλη του, αλλά δυστυχώς δεν είχε κάποιο άλλο μέσο να την πάρει μαζί του και έτσι την ανέβασε στο ποδήλατο.

Αν παρατηρήσεις η κατσίκα δεν κάθεται καν σε καλαθάκι ή στην σκάρα του ποδηλάτου, αλλά έχει αγκαλιά τον αγαπημένο ιδιοκτήτη της.

Δες το video, για να γελάσεις και εσύ, όπως, και εμείς: