Τα επικίνδυνα σπορ σε τρομάζουν; Δεν θα τολμούσες ποτέ να βάλεις αλεξίπτωτο και να κάνεις base jumping. Οκ, το κατανοούμε και εμείς μπορεί να μην το κάναμε ποτέ…. Μας φοβίζουν τόσο πολύ τα ύψη που σκέψου ότι ούτε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου δεν κοιτάμε κάτω. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι πιο θαραλέοι που τους αρέσουν τα επικίνδυνα και απολαμβάνουν τα μεγάλα ύψη και τις έντονες συγκινήσεις. Ποιοι, όμως, είναι αυτοί; Θα μπορούσε  για παράδειγμα  να ήταν ένας σκύλος;

Αναρωτιέσαι, τι λέμε πάλι είμαστε πάλι όλο αινίγματα και δε σου μιλάμε ξεκάθαρα; Ας πάμε , λοιπόν, να σου αποκαλύψουμε τι βρήκαμε! Πρόκειται για ένα video το οποίο μας έκανε να γελάσουμε πολύ, αλλά παράλληλα μας δημιούργησε και όλα αυτά τα ερωτήματα που σου κάναμε πριν. Συγκεκριμένα, είδαμε έναν σκύλο πολύ θαρραλέο να φοράει γυαλιά, στολή , αλεξίπτωτο και να κάνει μια μεγάλη βουτιά στο κενό μαζί με το αφεντικό του. Όπως, βλέπουμε στο video το όμορφο και συμπαθές τετράποδο, φαίνεται να διασκεδάζει την πτώση σου και όχι να φοβάται.

Την ιδέα αυτή, την είχε ο Dean Potter ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του τετράποδου αποφάσισε να πάρει το σκύλο και να κάνουν base jumping στην Ελβετία.

Δες και εσύ το video στο οποίο σκύλος και αφεντικό πέφτουν στο κενό και το διασκεδάζουν μαζί: