Πριν από λίγες μόνο μέρες το παρατηρητήριο του Norman Lockyer που βρίσκεται στο Devon της Βρετανίας, εντόπισε και κατέγραψε με μία από τις κάμερες του ένα φλεγόμενο μετεωρίτη . Πρόκειται για ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο που μοιάζει να καίγεται αλλά αν δεν ξέρεις τι είναι, δεν μπορείς ακριβώς να το προσδιορίσεις. Μην αγχώνεσαι, ούτε και εμείς καταλάβαμε στην αρχή απλά ακούμε τους ειδικούς που δήλωσαν πως είναι μετεωρίτης.

Υπήρξαν, όμως, αρκετοί πολίτες που την στιγμή που κατέβαινε προς τη γη ο φλεγόμενος μετεωρίτης κοιτούσαν τον ουρανό, τον είδαν με τα ίδια τους τα μάτια  και φυσικά δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Το φωτεινό αυτό αντικείμενο εντοπίστηκε από το παρατηρητήριο να κάνει βουτιά στο κενό από τον ουρανό στις 2:04 τα ξημερώματα και η πτώση του διήρκεσε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Όπως, δήλωσε ο γνωστός αστρονόμος Dave Jones: ο συγκεκριμένος φλεγόμενος μετεωρίτης φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής στον ουρανό της Βρετανίας και έχει τρομάξει τους κατοίκους της.

Δες το video που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail και δείχνει το φλεγόμενο μετεωρίτη. Μην ξεχάσεις πως περιμένουμε τα σχόλια σου:

http://youtu.be/vRyHU9Y4giA

Ερώτηση!

Εσύ πως θα ένιωθες αν εκεί που καθόσουν ανέμελος-η στο μπαλκόνι σου, έπινες το κοκτέιλ σου και μετρούσες τα αστέρια, έβλεπες ένα φλεγόμενο μετεωρίτη να κάνει μια μεγάλη βουτιά στο κενό; Εμείς πάντως θα τρομάζαμε και θα αναρωτιόμασταν αν είμαστε ξύπνοι ή κοιμόμαστε και βλέπουμε όνειρο!