Πόσες φορές έχεις δει στη ζωή σου γάτες και σκύλους να παίζουν μαζί και να κάνουν το κοινό που τους παρακολουθεί να ξεκαρδίζεται στα γέλια; Μερικές φορές τα αγαπημένα μας τετράποδα μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα και να γίνουν ο λόγος να διασκεδάσουν τον κόσμο. Καμιά φορά μπορούν να γίνουν κολλητοί φίλοι, ενώ τις περισσότερες κυνηγιούνται, όπως, χαρακτηριστικά λέει και μια παροιμία, σαν το σκύλο με τη γάτα.

Πώς θα ένιωθες, όμως, αν έβλεπες έναν σκύλο να φοβάται και να τρέχει για να μην τον πιάσει μια γάτα; Ναι, μη σου φαίνεται παράξενο συμβαίνουν και αυτά, έχουμε και ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν. Οι γάτες δεν είναι καθόλου ντροπαλές και δεν αποφασίζουν να γίνουν λίγο πιο υποτονικές αφού οι περισσότεροι σκύλοι υπερτερούν σε μέγεθος από τις ίδιες. Αντιθέτως, είναι μεγάλα πειραχτήρια κάτι που φαίνεται εύκολα  και στο παρακάτω video.

Δεν αφήνουν σε ησυχία κανέναν, κάνουν πάντα το δικό τους, με έναν μοναδικό και πονηρό τρόπο. Θα θέλαμε να σε συμβουλέψουμε αν έχεις και γάτα και σκύλο στο σπίτι σου, να παρακολουθείς τις κινήσεις τους γιατί δεν ξέρεις μέχρι που μπορούν να φτάσουν αν βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Δες και εσύ το video που έχει συγκεντρωμένες φάσεις από γάτες και σκύλους μαζί που σίγουρα θα πατήσεις ξανά και ξανά το play:

http://youtu.be/9c8ipIzimgc