Μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλές μητέρες να παίζουν με την φωτογραφία και τα παιδιά τους και να μοιράζονται με τον κόσμο το αποτέλεσμα! Αυτή τη φορά όμως, θα ασχοληθούμε με έναν άκρως δημιουργικό πατέρα ο οποίος έφτιαξε μία σειρά φωτογραφιών με τον γιο του σε διάφορες περίεργες καταστάσεις!

Ο Adrian Sommeling είναι φωτογράφος και ψηφιακός καλλιτέχνης ο οποίος στην φετινή γιορτή του πατέρα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα project το οποίο έφτιαξε για εκείνον και τον γιο του! Πιο συγκεκριμένα πήρε τον εαυτό του και τον γιο του και τους τοποθέτησε σε διάφορες περίεργες καταστάσεις, όπως ο μικρός να ζωγραφίζει κάποιον πίνακα σ ένα μουσείο ή να του κλέβει την φωτογραφική μηχανή ενώ κρέμεται από το παράθυρο ενός τρένου!

«Ο λόγος για τον οποίο έβαλα το γιο μου σε τόσες πολλές από τις φωτογραφίες μου είναι γιατί είναι πάντα εκεί. Είμαι τυχερός που μπορεί να κάνει διαφορετικές εκφράσεις με το πρόσωπό του. Καταλαβαίνει πως θέλω να εμφανιστεί στις φωτογραφίες, την ιδέα που έχω και την κάνει πράξη! Στην αρχή, του άρεσε πολύ να είναι στις φωτογραφίες μου. Τώρα ο ίδιος εξακολουθεί να το απολαμβάνει, αλλά όπως και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, κάποιες φορές δυσανασχετεί! Εξαρτάται από το αν είναι κουρασμένος ή όχι. Μερικές φορές σκέφτομαι να τον ρωτήσω αν θα έπρεπε να ψάξω για άλλο μοντέλο, αλλά φοβάμαι πως η απάντηση του θα είναι θετική!» λέει ο Adrian!

Αν σου άρεσαν οι φωτογραφίες και θέλεις να δεις και άλλες μπες στην προσωπική ιστοσελίδα του Adrian Sommeling!