Η παράσταση, η Μέριλιν σου πάει πολύ, παρουσιάζεται από τις 11 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Vault κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μας αποδεικνύουν ότι αυτή η κωμωδία-θρίλερ θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό και θα δείξει πως είναι η πραγματική ζωή.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν το έγκλημα συνδυάζεται με το γέλιο και τι συμβαίνει όταν τα συναισθήματα περιπλέκονται και οι καταστάσεις μπερδεύονται; Η παράσταση, η Μέριλιν σου πάει πολύ καταρρίπτει τον μύθο της μοναδικής Μέριλιν Μονρόε και καταργεί κάθε στερεότυπο που υπάρχει στην ζωή μέχρι σήμερα.

Δύο αδέρφια, μαθαίνουν ξαφνικά ότι ο ηλικιωμένος πλούσιος πατριός τους που είναι και ο μόνος συγγενής που πλέον έχουν, παίρνει την απόφαση να παντρευτεί μια κατά πολύ νεότερη του γυναίκα, η οποία έχει εμμονή με τη Μέριλιν Μονρόε. Τότε καταλαβαίνουν πως αν αυτός ο γάμος γίνει θα χάσουν τα πάντα.

Αποφασίζουν, λοιπόν, να του παίξουν ένα παιχνίδι. Προσλαμβάνουν έναν επαγγελματία δολοφόνο και πηγαίνουν επίσκεψη στο σπίτι του πατριού τους για να γνωρίσουν την νύφη.

Ζουν μαζί με το ζευγάρι ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα χαρίζοντας στον θεατή πολύ γέλιο.

Info!

Η Μέριλιν σου πάει πολύ
Vault
Διεύθυνση: Μελενίκου 26, Βοτανικός ,Βοτανικός
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη- Πέμπτη
Ώρες παράστασης: 21:00
Ημερομηνίες παράστασης: Από 11 Φεβρουαρίου έως 2 Απριλίου
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ Κανονικό, 10 Ευρώ Μειωμένο