Μετά την  τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το Thessalonink, επιστρέφει και υπόσχεται να μαγέψει όσους παραβρεθούν. Το φετινό, 2nd International Tattoo Convention της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερο θέαμα στους επισκέπτες αφού αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το 7th Street Mode Festival. 

Τα δύο μεγάλα φεστιβάλ θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 6 Σεπτεμβρίου σε ένα από τα πιο όμορφα μέλη της πόλης που δεν είναι άλλο από την Αποθήκη Γ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, για τρεις μόνο ημέρες θα μπορέσεις να δεις από κοντά και να θαυμάσεις τους καλύτερους δημιουργούς από τον χώρο της street art αλλά και του tattoo όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Θα μπορέσεις να μάθεις τα πάντα γύρω από την τέχνη της δερματοστιξίας και φυσικά να αποκτήσεις το δικό σου τατουάζ αν το επιθυμείς.

Σημείωση!

Παρουσιαστής των φεστιβάλ θα είναι και φέτος ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το μοναδικό «all-in-one» street culture φεστιβάλ της χώρας περιλαμβάνει ένα τριήμερο πρόγραμμα με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breakdance, street dance και action sports (freerunning – parkour, bmx, κ.α.).

Το βράδυ η μουσική παίρνει τον πρώτο λόγο με συναυλίες στο open air stage ενώ DJ sets συνοδεύουν το φεστιβάλ καθ’ όλη την διάρκεια του!

 

Info!

2nd Thessalonink Tattoo Convention, 7th Street Mode Festival

Λιμάνι Θεσσαλονίκης Αποθήκη Γ

Ημέρες: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Ώρες: 12:00 – 20:00

Τιμή εισιτηρίου: Τα πρώτα: Εισιτήριο 3ημέρου: 15 Ευρώ, Εισιτήριο ημέρας: 7 Ευρώ Τα επόμενα και στο ταμείο: Εισιτήριο 3ημέρου: 20 Ευρώ Εισιτήριο ημέρας: 10 Ευρώ