Η κωμωδία που μιλάει για τον ρατσισμό και φέρει τον τίτλο, Το Ψυγείο, έρχεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου από τα μέση του Απριλίου για να μιλήσει στις καρδιές των θεατών.

Τι γίνεται, λοιπόν, στην παράσταση Το Ψυγείο;

Όλα μπερδεύονται και όλα περιπλέκονται! Από τα πιο απλά έως και τα πιο σύνθετα! Γίνονται όλα μαζί μια μάζα και τρέχουν να πνίξουν τον κόσμο. Το μόντελινγκ με τον βιασμό, τα γενέθλια με την αυτοκτονία ακόμα και ο εκβιασμός με τον μεγάλο έρωτα! Και τι δημιουργείται; Σαφώς μία παράνοια!

Τα πάθη της ζωής ξεμπροστιάζονται και η υποκριτική κοινωνία στην οποία ζούμε πετάει το σεμνότυφο πέπλο της. Τα κοινωνικά πρότυπα αλλάζουν και η ζωή παίρνει την τροπή που της αρμόζει.

Σημείωση!

Ο δημιουργός του έργου, Κοπί (Copi), ψευδώνυμο του Raul Damonte Botana, γεννήθηκε στο Buenos Aires το 1939 και πέθανε στο Παρίσι, όπου έμεινε και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, το 1987. Στα ισπανικά “copi” είναι το υποκοριστικό του “copo de nieve” που σημαίνει “νιφάδα χιονού”. Όπως, φανερώνει και το όνομα του ήταν ένας άνθρωπος πολύ μπροστά από την εποχή του και δημιούργησε πολλές επιτυχίες.

Info!

Το ψυγείο
Θέατρο του Νέου Κόσμου – Δώμα
Αντισθένους 7 & Θαρύπου,Νέος Κόσμος
Ημερομηνίες παράστασης: Από 15 Απριλίου έως 31 Μαΐου
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Ώρα παράστασης: 19:00 και 21:15