Η Ομάδα 6mendary από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου, παρουσιάζει την παράσταση, Υπό Έλεγχο, του Frederic Sonntag, στο Studio Μαυρομιχάλη που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Τι συμβαίνει στην παράσταση, Υπό Έλεγχο;

Μια ομάδα κλόουν αποφασίζει να σηκώσει ένα μεγάλο καθρέφτη για να αντικατοπτριστεί σαρκαστικά την ζοφερή πραγματικότητα του σήμερα. Η κοινωνία, είναι αυστηρά ελεγχόμενη και έτσι η κόκκινη μύτη του κλόουν γίνεται το σύμβολο της ανατροπής, της φρεσκάδας αλλά και της εναντίωσης στη μούχλα. Και έτσι έρχεται το μεγάλο και αναπάντητο ερώτημα που μένει ακόμα γρίφος. Μπορεί ένας και μόνο κλόουν να έρθει στην ζωή  και να καταφέρει αλλάξει τον κόσμο; Θα καταφέρει να τον κάνει πιο κεφάτο και χρωματιστό;

Σε αυτή την παράσταση που φέρει τον τίτλο, Υπό Έλεγχο, η γραφή του Frederic Sonntag είναι δυναμική και ταυτόχρονα υπαινικτική. Έτσι, η ιστορία παρουσιάζεται καθαρά θεατρική και περιέχει πολλά στοιχεία φαντασίας αλλά και πραγματικότητας μαζί.

Στην παράσταση, Υπό Έλεγχο, παίζουν οι ηθοποιοί: Ρένα Κουμπαρούλη, Νίνα Λαμπριανίδη, Λένια Ξενάκη, Υρώ Αληθεινού, Φρίξος Μανασάκης, Γιάννης Βλάχος, Φάνης Τασιάς Στο πιάνο ο Μάριος Παύλος Ιωαννίδης ενώ, την μετάφραση έχει αναλάβει η Δήμητρα Κονδυλάκη.

Info!

Υπό Έλεγχο
Studio Μαυρομιχάλη
Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ, Φοιτητικό 8 Ευρώ
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παραστάσεων: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά