Η παράσταση, Το θήραμα, φιλοξενείται στον Χώρος Τέχνης 92 Art και θέλει να σου δείξει πως παίζονται τα παιχνίδια της εξουσίας, κάθε Δευτέρα βράδυ, από τα μέσα του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα κοινωνικό έργο μέσα από την ματιά τριών ηθοποιών, για τα παιχνίδια που γίνονται από όσους έχουν μεγάλη εξουσία στα χέρια τους και για την βία που υπάρχει στις μέρες μας.

Κάθε σκηνή του έργου, κρύβει μέσα της την δική μας αλήθεια, την αλήθεια του απλού κόσμου. Οι καταστάσεις περιπλέκονται και οι ρόλοι αλλάζουν γρήγορα. Ο θύτης γίνεται θύμα και το τέλος δεν αργεί να έρθει.

Η παράσταση, Το θήραμα, μας προτρέπει να αγνοήσουμε τα πάντα και να σκεφτούμε. Να σκεφτούμε πώς μπορεί να είναι τα πλάσματα της γης αν η υπόσταση που είχαν ήταν αλλιώς.

Πώς θα ήταν η ζωή μας, αν ορίζαμε εμείς τους κανόνες στον Θεό και καθοδηγούσαμε εμείς ολόκληρη την ανθρώπινη ύπαρξη; Έχεις σκεφτεί; Όλα αυτά, όμως, όσο και να τα θες δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και αυτά όλα θα τα κατανοήσεις όταν δεις την συγκεκριμένη παράσταση.

Info!

Το θήραμα
Χώρος Τέχνης 92 Art
Διεύθυνση: Αρτέμωνος 77,Δάφνη
Ημέρα παράστασης: Δευτέρα
Ώρα παράστασης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ Κανονικό, 7 Ευρώ Φοιτιτικό, 5 Ευρώ ανέργων
Διάρκεια παράστασης: Μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά