Από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο VAULT, παρουσιάζεται η ιδιαίτερη παράσταση Μικρές Ιστορίες Φόνων που δείχνει την περισσότερες φορές, καταστροφική δύναμη που μπορεί να έχει η αγάπη και τον πόνο που μπορεί αυτή να προκαλέσει.

Η παράσταση Μικρές Ιστορίες Φόνων μας δείχνει πως μια γυναίκα που κάποτε είχε τα πάντα τα χάνει. Ήταν η βασίλισσα της τηλεθέασης, είχε δόξα χρήματα και πολλούς ανθρώπους κοντά της. Ένα έγκλημα πάθους την οδηγεί στην φυλακή. Το κελί της μετατρέπεται στην ουσία σε ένα απρόβεπτο reality όπου πέντε εγκλήματα πάθους παρουσιάζονται και αναλύονται. Οι θύτες παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για το έγκλημα και για ότι τους οδήγησε στο φόνο.

Η παράσταση είναι  σε διπλή διανομή, με βασικές αλλαγές στην ερμηνεία των ρόλων. Άλλο σκηνικό, φωτισμούς και διαφορετικό τέλος του έργου. Πρόκειται στην ουσία για δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας παράστασης.

Η εκπομπή στήνεται και το θέμα της είναι ο φόνος, το αίμα και η καταστροφή! Η παρουσιάστρια θέλει την χαμένη της εξουσία, θέλει να την θυμηθούν όσοι την ξέχασαν και κάνει τα πάντα για να μπορέσει να κυνηγήσει ένα αποκλειστικό θέμα που υπόσχεται να εκτοξεύσει τα νούμερα της τηλεθέασης.

Info!

Μικρές Ιστορίες Φόνων
Πολυχώρος VAULT
Ημερομηνίες παράστασης: Από 20 Δεκεμβρίου έως 5 Απριλίου
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη
Ώρες παραστάσεων: Σάββατο: 21:00, Κυριακή : 18:00, Δευτέρα: 21:00, Τρίτη: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 15 ευρώ Μειωμένο: 10 ευρώ