Η παράσταση, Τέρατα του Διαμαντή Γκιζιώτη, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη λόγω της μεγάλης της επιτυχίας συνεχίζει τις παραστάσεις της στον Τεχνοχώρο CARTEL, από τις 20 Απριλίου και Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 έως 26 Μαΐου.

Τα Τέρατα θα σε ταξιδέψουν στο παρελθόν και θα σε πάνε μια βόλτα στο Σικάγο του 1895 και συγκεκριμένα στην 1η
Μαΐου, 30 δηλαδή χρόνια από το τέλος του Εμφυλίου. Εκεί, σε μια μικρή , σκονισμένη πλατεία της πόλης, έχει στηθεί η τέντα του φημισμένου, αλλά τώρα πια ξεπεσμένου, περιοδεύοντος τσίρκου Lalloo.

Ζώα, τέρατα, αλλά και άνθρωποι, κάνουν νούμερα προς τέρψη του κόσμου. Βασικά πρόσωπα του έργου είναι οι δυο σιαμαίες αδερφές, η Καμίλ και η Φλο καθώς και ο Μικέλ, ο νάνος φροντιστής των νούμερων του τσίρκου. Μέσα από το τσίρκο ένας περίεργος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Ένας κόσμος γεμάτος με ίντριγκες, κουτσομπολιά, και μυστικά τόσο κοινά αλλά και τόσο ξένα.

Στην παράσταση, Τέρατα, θα δεις έναν κόσμο να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου. Ένας κόσμος ιδιαίτερος που κινείται κάπου ανάμεσα στο εσωτερικό του ανθρώπου και στη λειτουργία του σύμπαντος. Ένας εφιάλτης που μένει σκοτεινός και δεν ξυπνάει, παρά γυρίζει συνεχώς γύρω από τον εαυτό του.

Info!

Τέρατα
Cartel
Διεύθυνση: Αγ. Άννης & Μικέλης 4 ,Βοτανικός
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 20 Απριλίου έως 26 Μαΐου
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παράστασης: 21:15
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ Κανονικό, Μειωμένο 8 Ευρώ