Πέντε μέρες έμειναν για το πρώτο startup event του Reload Greece στην Ελλάδα σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School. Θα είναι ένα πενθήμερο εντατικό σεμινάριο για εκκολαπτόμενους entrepreneurs, δηλαδή για νέους (στην καρδιά) που έχουν ιδέες για καινοτόμες επιχειρήσεις.

Λαμβάνοντας μέρος θα μπορέσεις να διεκδικήσεις

  • 3.000 ευρώ
  • μια υποτροφία στο ALBA Graduate Business School
  • 500 δολάρια δωροεπιταγή  σε εργαλεία του Google Cloud Platform

Οι μέντορες που θα καθοδηγήσουν τους μελλοντικούς επιχειρηματίες είναι, μεταξύ άλλων, μετά οι: Άρης Κεφαλογιάνης της Gaea, ο Βασίλειος Τζιώκας της Upstream, o Κώστας Βερδές και ο Κώστας Αρκαδάς της  ParkAround.

Το πακέτο συμμετοχής κοστίζει 150 λίρες και περιλαμβάνει: διαμονή, πρωινό, μεσημεριανό για κάθε μέρα, πρόσβαση στα workshops και τις παρουσιάσεις, εξωτερικές δραστηριότητες στο Ναύπλιο και μεταφορά με λεωφορείο από και προς την Αθήνα.

Info: 21-25 Απριλίου 2014, Φουγάρο, Ναύπλιο, πληροφορίες εδώ.

To Reload Greece είναι ένα hub ελληνικής επιχειρηματικότητας στο Λονδίνo που ξεκίνησε ως πρωτοβουλία φοιτητών του Imperial με στόχο να εκπαιδεύσει και να παρακινήσει ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες ώστε να δημιουργήσουν επιχειρήσεις σχετικές με την Ελλάδα. Εδώ και 2 χρόνια διοργανώνουν ομιλίες στο Λονδίνο από καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες για φοιτητές.