Σε θερινό σινεμά μεταμορφώνεται το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Το «Σινεμά με Θέα» διοργανώνεται στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτηρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Μία μοναδική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο, και μαγικές κινηματογραφικές βραδιές θα απολαύσουν όσοι τυχεροί παρευρεθούν στον χώρο από τις 19 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου και από τις 28 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Το «Σινεμά με Θέα» είναι ένας θερινός κινηματογράφος ο οποίος ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και προσφέρει μια εναλλακτική και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται το καλοκαίρι στην πόλη, για επτά τετραήμερα, από τις 19 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου και από τις 28 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 14 ταινίες οι οποίες θα προβληθούν ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό τα δύο τελευταία χρόνια με την υπογραφή των σκηνοθετών Στίβεν Φρίαρς,  Τόμας Βίντερμπεργκ,  Νόα Μπόμπακ, κ.ά.

Παράλληλα μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr γίνεται η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για τις ταινίες του «Σινεμά με Θέα».

Παρακάτω το πρόγραμμα των προβολών του Ιουνίου (ώρα έναρξης 21:30)

 

  • Δευτέρα 19/6 & Τρίτη 20/6 Η τρελή χαρά
  • Τετάρτη 21/6 & Πέμπτη 22/6 Όσο είμαστε νέοι
  • Δευτέρα 26/6 & Τρίτη 27/6 Η ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη!
  • Τετάρτη 28/6 Η ελιά

Τιμές εισητηρίων

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, οροφή κτηρίου Μ2
Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ (γενική είσοδος), 4 ευρώ (φοιτητές, παιδιά, κάρτα ανεργίας, CineΚάρταF της περιόδου 2016-2017)