Η παράσταση, R.I.P. Romeos Ioulietta Panta που είναι ένα σύγχρονο love-story που έχει πολλές μακρινές αναφορές στον Σαίξπηρ, παρουσιάζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου από τις 4 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου.

Στην παράσταση, R.I.P. Romeos Ioulietta Panta, θα δεις την γνωστή ιστορία του Ρωμαίο και της Ιουλιέτας σε άλλο, όμως, χρόνο, όχι στο μακρινό παρελθόν αλλά, στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Βρισκόμαστε σε μια πόλη με πολύ θόρυβο. Εκεί, γνωρίζεται δύο νέοι και ερωτεύονται όχι κεραυνοβόλα αλλά σταδιακά. Βιώνουν σιωπηλά τον έρωτα και μεταποιούν τον πόνο σε αγάπη. Το τραγικό αυτό ζευγάρι μόλις που προλαβαίνει να ερωτευτεί και αμέσως οδηγείται στην αυτοκτονία.

Είναι μια απεγνωσμένη ίσως προσπάθεια να βρεθούν και να ενωθούν για πάντα γιατί η αγάπη τους δεν χωράει σε αυτόν τον άδικο κόσμο.

Το κείμενο του έργου, R.I.P. Romeos Ioulietta Panta μιλάει για πόλεμο, μιλάει για μέλλον, μιλάει για νέους που τους λείπει η αγάπη και δεν τους διακρίνει το πάθος. Βέβαια, είναι επίσης και μια έκλυση για επανάσταση.

Info!

R.I.P. Romeos Ioulietta Panta
Θέατρο του Νέου Κόσμου
Διεύθυνση: Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 11743 Αθήνα
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 4 Μαρτίου έως 4 Απριλίου
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Σάββατο 21:15 και Κυριακή 19:00
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ