Ελληνικό rock. Για να μην γίνουν παρανοήσεις, δεν μιλάμε για έντεχνο, αλλά αυθεντικό ροκ. Ίσως ένα από τα πιο αξιόλογα ελληνικά heavy rock συγκροτήματα είναι οι Planet Of Zeus. Για τους φανς του μουσικού είδους που δεν τους γνωρίζουν, να πούμε θυμίζουν πιο βαριά εκδοχή των Clutch.

Έχουν αποκτήσει ήδη το (φανατικό) κοινό τους. Για να πειστείς δες τη φωτογραφία από το πρόσφατο live τους στη Θεσσαλονίκη:

Δύο χρόνια μετά το sold out στο Gagarin, οι Planet Of Zeus, σαφώς πιο έμπειροι, επιστρέφουν στον ίδιο συναυλιακό χώρο. Η συναυλία της 23ης Μαΐου θα κλείσει την ανοιξιάτικη περιοδεία που έκαναν οι Planet Of Zeus σε πολλές πόλεις της χώρας.

<

p class=”p4″>Ξεχωρίζουμε αυτό από τα παλιότερα κομμάτια τους:

Σύντομα κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος τους με τίτλο “Vigilante”. Στις 23 Μαΐου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου τους στην Αθήνα. Άκου το ομώνυμο τραγούδι από το δίσκο:

Info: Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Whereswilder. Το ψυχεδελικό-rock συγκρότημα έχει δημιουργήσει δικαιολογημένο θόρυβο γύρω από το όνομά του με κομμάτια όπως τα “Snow” και “A.F.R.”. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Planet Of Zeus, Whereswilder
23 Μαΐου, Παρασκευή
Gagarin 205
Λιοσίων 205
Ώρα έναρξης: 20:00
Εισιτήρια: Προπώληση: 10 ευρώ, ταμειο: 12 ευρώ