Συγγνώμη, γιατί να λέμε μόνο για τους πυρήνες της φωτιάς όταν έχουμε και τους πυρήνες της…ελιάς; Όχι, μην μαζέψεις τα γυναικόπαιδα, ούτε να βάλεις σε ταχεία κλήση την αντιτρομοκρατική! Δεν μιλάμε για κάποια τρομοκρατική οργάνωση αλλά για την Επαναστατική Διασκεδαστική Οργάνωση «οι πυρήνες της ελιάς».

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η οργάνωση, Οι πυρήνες της…ελιάς,  αποφασίζει  να δράσει δυναμικά  ενάντια  στις συνέπειες της κοινωνικοοικονομικής κρίσης , την κατήφεια και την απαισιοδοξία των ημερών. Καταλαμβάνει  λοιπόν ένα υπόγειο κουτούκι και προχωρεί  στην ανακήρυξη του ως πρώτου ανεξάρτητου υπογείου Ελλαδικού χώρου !

Οι πρώτες ώρες της ανεξαρτησίας κυλούν με ενθουσιασμό αλλά  και πολλή δουλειά ,δελτία τύπου, ανακοινώσεις, e-mails σε εφημερίδες, sites  και τηλεοπτικούς  σταθμούς,  γέλιο, τραγούδι, αλλά και μεγάλη αγωνία!  Πως  άραγε θ’ αντιδράσει το  σύστημα ;

Η μουσικοθεατρική σατιρική παράσταση σε σύνθεση-σκηνοθεσία: Γιώργου Γιαννακόπουλου, μουσική επιμέλεια:  Βαγγέλη Αυγέρη και χορογραφίες Εφης Ζαμπέλη υπόσχεται να φωτίσει τα Σάββατα μας!

Info!

Δημοτικό θέατρο  Δάφνης –Υμηττού «Φάνης Χηνάς»

Η.Ηλιού και Ηλιουπόλεως 77 (από Βουλιαγμένης 177), στάση μετρό Αγ.Ιωάννη

Κάθε Σάββατο  9.15 το βράδυ

Διάρκεια 2 ώρες (με διάλειμμα 10’)

Τηλ. κρατήσεων 210 9766.001