Η παράσταση, Πέντε Σιωπές, παρουσιάζεται στο θέατρο από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μέχρι τις 5 Απριλίου, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή.

Η υπόθεση της παράστασης Πέντε σιωπές, είναι ιδιαίτερη και χαρακτηρίζεται από το έντονο μυστήριο που δημιουργεί στον θεατή όταν τον φέρνει αντιμέτωπο με τον θάνατο και τον έντονο επίσης πόνο όταν τον κάνει μάρτυρα σκηνών ενδοοικογενειακής βίας.

Ο πατέρας είναι νεκρός και το έγκλημα το έχουν κάνει οι κόρες. Αυτές, όμως, μαζί με την μητέρα τους αλλά και με ολόκληρη την κοινωνία σιωπούν και ας ξέρουν την αλήθεια, αυτές είναι οι Πέντε σιωπές.

Πολλές φορές η σιωπή είναι ο βουβός πόνος των οικογενειών. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται ακόμα και στην διπλανή μας πόρτα μπορεί να γίνονται εγκλήματα. Ακόμα και στο διπλανό σπίτι μπορεί να υπάρχει ενδοοικογενειακή αλλά και σεξουαλική βία και όλοι να σιωπούν.

Σημείωση!

Το έργο, Πέντε σιωπές, είναι το γνωστό βραβευμένο έργο της Βρετανής συγγραφέα και ηθοποιού Σίλα Στίβενσον που έχει ταράξει τον κόσμο και έχει καθηλώσει το κοινό.

Info!

Πέντε σιωπές
Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα
Διεύθυνση: Πλατεία ΗΣΑΠ, Νέο Φάληρο
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 14 Φεβρουαρίου έως 5 Απριλίου
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ