Το Mike’s Irish Bar, από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, υποδέχεται την παράσταση stand-up comedy που φέρει τον τίτλο: Μια απ’ τα γίδια και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό αφού έχει παρουσιαστεί ξανά στο παρελθόν.

Αυτή την χρονιά, η παράσταση, Μια απ’ τα γίδια, έχει διάρκεια ένα γεμάτο δίωρο και θα κάνει όσους την δουν να γελάσουν από την ψυχή τους. Σκοπό έχει να κάνει να περάσει μπροστά από τα μάτια σου όλη η ελληνική πραγματικότητα. Όλα τα αστεία που έχουν συμβεί σατιρίζονται και οι εμμονές της καθημερινής μας τρέλας βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η παράσταση, Μια απ’ τα γίδια, δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Οι πρωταγωνιστές γίνονται επίδοξοι stars σε talent show στην συνέχεια μετατρέπονται σε αδίστακτοι απαγωγείς, το παίζουν μπράβοι, συστήνονται ως νεκροθάφτες, λένε το μέλλον σαν φτασμένοι αστρολόγοι και αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο.

Όλες αυτές οι μπερδεμένες καταστάσεις δεν μπορούν να μην τρελάνουν τον θεατή και να του δημιουργήσουν πολλά έντονα συναισθήματα. Οι ατάκες δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα γέλιου και καθηλώνουν τους πάντες.

Οι γίδες είναι ο Αντώνης Κρόμπας, ο Γιάννης Δρακόπουλος, η Αιμιλία Βασιλακάκη και την επιμέλεια των κειμένων υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Info!

Μια από τα γίδια
Mike’s Irish Bar
Διεύθυνση: Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι,Αμπελόκηποι
Ημερομηνίες Παραστάσεων: Από 29 Ιανουαρίου Μέχρι 3 Απριλίου
Ημέρα παράστασης: Πέμπτη
Ώρα παράστασης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 Ευρώ (με μπύρα)
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες καθαρός χρόνος