Η παράσταση, Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία που έχει μεταφραστεί από τον Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθετείται από τον Χρήστο Σουγάρη, παρουσιάζεται από τις 23 Φεβρουαρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Olvio.

Το έργο, Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία, έχει σκοπό να παραβλέψει τον μύθο του γυναικοκατακτητή και να δείξει μια άλλη πλευρά του πρωταγωνιστή που θα ξεφύγει από τα ιστορικά πλαίσια της εποχής. Δεν θα αναφερθεί στην υποκρισία της γαλλικής αυλής του 17ου αιώνα που κριτικάρει ο Μολιέρος αλλά θα δώσει άλλο ύφος στον κεντρικό ήρωα.

Έτσι η παράσταση, Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία, θα ταξιδέψει τους θεατές σε μια άλλη πραγματικότητα, εντάσσοντάς τους σε μια διαφορετικό κόσμο και σε ένα περιβάλλον που τα προνόμια της τάξης μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, όποιος θέλει. Ο Δον ζουν θα αρνηθεί, όμως, να το κάνει και θα μηδενίσει τους κανόνες της συμπεριφοράς που διέπουν τα πλήθη. Θα κάνει την δική του επανάσταση και θα πάει κόντρα σε όλους και όλα.

Η παράσταση, Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία, αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Χρήστου Σουγάρη και κεντρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά τους θεατές.

Info!

Δον Ζουάν ή Η πέτρινη ευωχία
Olvio
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7,Γκάζι
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 23/2 έως 31/3
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παραστάσεων: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ Κανονικό, 8 Ευρώ μειωμένο
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 23/2