Στους χώρους του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης»  θα φιλοξενηθεί και φέτος για 13η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Το μεγάλο αυτό υπερθέαμα υποστηρίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και έχει ως συνεργάτη το ελληνικό τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO.

Το Φεστιβάλ Χορού Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, το οποίο θα διαρκέσει 20 ημέρες, θα προσφέρει στους θεατές μοναδικές εμπειρίες και θα δώσει την πολύτιμη ευκαιρία να έρθουν κοντά στην ελληνική παράδοση αλλά στο ελληνικό όραμα. Σε αυτό το Φεστιβάλ Χορού οι χορογράφοι δίνουν το ταλέντο τους στο κοινό ανιδιοτελώς, χωρίς να πάρουν καθόλου αμοιβή και βάζουν όλη την αγάπη και το ταλέντο τους για να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Στο Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν έργα από 61 καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς οι οποίοι είναι ήδη γνωστοί αλλά και από νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο και φαίνεται πως θα διαπρέψουν γιατί έχουν ταλέντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πέρυσι, το Φεστιβάλ Χορού το οποίο κέρδισε πολύ θετικά σχόλια στην Αθήνα, έχει μεταφερθεί και στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, και φέτος, παράλληλα με τις παραστάσεις χορού στην Αθήνα, 15 ομάδες χορευτών θα παρουσιάσουν το έργο τους και στο απαιτητικό κοινό της συμπρωτεύουσας! Αν είσαι στα βόρεια και σου αρέσει ο χορός σημείωσε τις ημερομηνίες 12 έως 29 Ιουνίου και μην κανονίσεις να κάνεις τίποτε άλλο!

Info!

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206,Ταύρος

Τηλέφωνο: 2103418550
Παραστάσεις : Από 9/6 έως 29/6/2014
Πληροφορίες : 9-29/6, από 9 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίων : € 10 (ημερήσιο), 8, φοιτ.-άνεργ.: € 5 (για κάθε παράσταση).