Η παράσταση, Όποιος προλάβει, θα παρουσιάζεται στο θέατρο Άβατον από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου και θέλει ένα λύσει ένα από τα μυστήρια της ζωής που δεν είναι άλλο από την μάχη των δύο φύλλων.

Η παράσταση Όποιος προλάβει είναι μια εξωφρενική κωμωδία παρεξηγήσεων από τον μετρ του των σχέσεων, Ζωρζ Φεντώ. Μια παντρεμένη «καθώς πρέπει» κυρία, πολιορκείται επίμονα από διάφορους επίδοξους μνηστήρες, οι οποίοι τυγχάνει μάλιστα να είναι φίλοι και γνωστοί του συζύγου της, του διάσημου δικηγόρου κυρίου Βατλέν.

Βέβαια, αυτή δηλώνει πιστή. Τονίζει ότι δεν θα απατήσει ποτέ τον σύντροφο της ειδικά αφού αυτός δεν το έχει ποτέ. Τι θα γίνει, όμως, όταν θα καταλάβει ότι ο άντρας της δεν είναι τελικά όσο αθώος φαίνεται και ότι τελικά παίζει πολύ το ματάκια της.

Τότε, λοιπόν, ξεκινούν οι παρεξηγήσεις και όλα διαφοροποιούνται και μπερδεύονται. Και το μεγάλο ερώτημα είναι ένα ποιος φταίει, μήπως είναι Όποιος προλάβει; Όλα τα ερωτήματά σου θα λυθούν όταν δεις την συγκεκριμένη παράσταση, τότε θα πάρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Σημείωση!

Ο Ζωρζ Φεντώ είναι ο αυθεντικός πρόδρομος των αδελφών Μαρξ και άλλων πολλών Αμερικανών κωμικών.

Info!

Όποιος προλάβει
Άβατον
Διεύθυνση: Ευπατριδών 3,Γκάζι
Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη και Παρασκευή
Ώρες παραστάσεων: 21:00
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 19 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου
Τιμή εισιτηρίου: Από 5 Ευρώ έως 12 Ευρώ