Ο καταξιωμένος ερμηνευτής της ελληνικής ροκ σκηνής, Νίκος Πορτοκάλογλου υπόσχεται να μας χαρίσει ένα απίστευτο ταξίδι την Παρασκευή 6/6 από τον Κήπο του Μεγάρου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σε όλους Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται για εγκαινιάσει για τη φετινή χρονιά τον χώρο του Κήπου του Μεγάρου και να  ερμηνεύσει από εκεί παλιές, αγαπημένες επιτυχίες του και όχι μόνο.

Στην υπέροχη αυτή συναυλία που μας υπόσχεται τον συντροφεύει, το συγκρότημα Φτερωτές Κιθάρες. Εκεί θα γίνει και η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τίτλο «Λιμάνια ξένα». Ο νέος αυτός δίσκος περιέχει κλασικά λαϊκά τραγούδια, παραδοσιακά, ρεμπέτικα αλλά και πιο ελαφρά. Το rock στιλ του ερμηνευτή παραμένει αλώβητο στο χρόνο και η φωνή του κερδίζει ακόμα και το πιο απαιτητικό ακουστικό αφτί.

‘Οπως, καλά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής κάθε συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου,  έχει στεφτεί με πλήρη επιτυχία και τα σχόλια όσων τον είδαν από κοντά ήταν φυσικά τα καλύτερα. Το χαμηλό του προφίλ και τα πιστεύω του πάνω στην μουσική που δεν αλλάζουν με βάση την εποχή, τον κάνουν ξεχωριστό και τον κρατούν φυλακισμένο βαθιά στις καρδιές των θαυμαστών του.

 

Info!

Νίκος Πορτοκάλογλου & Φτερωτές Κιθάρες
Κήπος Μεγάρου
Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Τηλ: 2107282333
Παρασκευή 6/6
Ώρα: 21:00
Τιμή εισιτηρίου 12Ευρώ

Άκου ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του τραγουδιστή Νίκου Πορτοκάλογλου: