Καλά, όχι μόνο έχει Τάγμα ο Χάρι Πότερ που λέγεται Cap Cap, αλλά αυτό βρίσκεται στην Αθήνα και είναι ένα από τα πιο ισχυρά του κόσμου! Τόσο που δεν θα μας κάνει εντύπωση αν μάθουμε ότι η πνευματική του μητέρα, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, έλαβε κατεπείγον γράμμα για να πάει ντουγρού στο Χόγκουαρτς -συγγνώμη, στο Αιγάλεω όπου βρίσκεται το περίφημο Τάγμα!

Όπως καταλάβατε οι πιστοί του Cap Cap, πρόκειται για την “Εβδομάδα Χάρι Πότερ” που την έκανε, πλέον, θεσμό το αγαπημένο όλων Cap Cap (πάρε μια ιδέα εδώ) και στην οποία έχουν παρελάσει οι πάντες, από όλες τις γειτονιές της Αθήνας (και όχι μόνο)! Πέραν από το προσωπικό του Cap Cap, το οποίο φόρεσε τις Χογκουαρτικές του στολές, το μενού -τόσο στις αλμυρές, όσο και στις γλυκές του γεύσεις- εμπλουτίστηκε με χαριποτερικά στοιχεία και βέβαια, η παγωμένη θρυλική βουτυρομπίρα είναι το μαγικό ποτό που θα σας μεταφέρει στον κόσμο του Χάρι Πότερ: Τα ράφια του Cap Cap  γέμισαν με αντικείμενα (που μπορείτε να αγοράσετε) από το Χόγκουαρτς και τη Διαγώνιο Αλέα, ενώ ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος φιλοξενεί όλον το μαγικό κόσμο των Μάγων, των Μαγκλς και των Ημίαιμων! Εκεί θα βρείτε κάδρα που κινούνται, τα εισιτήρια επιβίβασης για τη μυστική πλατφόρμα 9 3/4, ενώ μπορείτε να βγάλετε και σέλφι ως εκκολαπτόμενοι μάγοι!

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι σήμερα το βράδυ της Κυριακής 14 Σεπτεμβρίου, γιατί -μετά από παράταση μιας εβδομάδας, λόγω επιτυχίας (οι ουρές των επισκεπτών έφταναν μέχρι την άλλη γωνία στην οδό Πανόρμου στο Αιγάλεω)- μετά το Cap Cap πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει το επόμενο project του! Ο Ντάμπλντορ (όχι λόγω …ηλικίας, αλλά λόγω σύλληψης και εκτέλεσης όλης αυτού του καταπληκτικού θεάματος) αρχιμάγος Δημήτρης Μεργούπης, δεν αποκαλύπτει τα μαγικά μελλοντικά του σχέδια…