Τον έχουμε ερωτευτεί ενώ τραγουδάει, ενώ χορεύει, ενώ παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές και shows, ενώ παίζει στο cinema και στο θέατρο. Τώρα ήρθε η ώρα να τον ξανα αγαπήσουμε! Φυσικά και μιλάμε για τον Σάκη. Δεν θέλω ποιον Σάκη, ένας είναι ο Σάκης Ρουβάς!

Ο Σάκης ξεκινάει μετά από καιρό συναυλίες! Γι’ ακόμα μία φορά ετοιμάζει κάτι μεγάλο, εντυπωσιακό και φυσικά πρωτοποριακό! Τα live concerts του έχουν τίτλο «The ace of hearts tour» και μας υπόσχεται δυνατές στιγμές, μουσικές εκπλήξεις και ανατρεπτικά performances επί σκηνής!

Το tour ξεκινάει από την Αθήνα, σήμερα, Σάββατο 26 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο TAE KWON DO, και πέρα από το Σάκη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Onirama, με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση, την Ελένη Φουρέιρα με δυνατό pop ρυθμό και το ανερχόμενο boy band «Boys & Noise». Μαζί τους θα είναι και η μουσική παραγωγός και dj Xenia Ghali που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Info!

Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Γήπεδο Τάε Κβον Ντο)
Μωραϊτίνη 2, Π. Φάληρο
Στις 26/4
Ημέρες / ώρες: Σάβ.: 7.30 μ.μ.Είσ.: € 12-50

Και επειδή -όπως μάλλον έχεις καταλάβει- αγαπάμε Σάκη, πάρε bonus το νέο του τραγούδι, του οποίου το video clip πολύ έξυπνα, μας δίνει την αίσθηση ότι ο Σάκης μας κοιτάει στα μάτια και το τραγουδάει σε μας…

https://www.youtube.com/watch?v=l8NqNFVyZcs