Οι Μεγάλοι δρόμοι, αποτελούν την πρώτη παράσταση της νεοσύστατης ομάδας Terre de semis. Έκαναν την πρεμιέρα τους στις 17 Ιανουαρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου  και θα παρουσιάζοντα εκεί μέχρι τις 5 Απριλίου.

Η παράσταση Μεγάλοι δρόμοι παρουσιάζει την αλήθεια της ζωής αναφορικά με τα μεγάλα ταξίδια και τις άγνωστες διαδρομές που διανύει κανείς όχι μόνο με τα πόδια αλλά, με το μυαλό! Τα πόδια καρφώνονται στο πάτωμα και η ψυχή μεταφέρεται στα δικά της μέρη. Τρέχει γρήγορα στους δρόμους και αναζητά όσα της λείπουν. Θέλει να αποκτήσει όσα έχει χάσει ή όσα δυστυχώς δεν απέκτησε ποτέ.

Σημείωση!

Η παράσταση Μεγάλοι Δρόμοι έχει βασιστεί σε διήγημα της Λένας Κιτσοπούλου και έχει σκηνοθετηθεί από την Ειρήνη Φαναριώτη.

Πρόκειται για μια αναζήτηση γρήγορη των πραγμάτων με απότομη εναλλαγή των σκηνών και των πραγμάτων. Θα βρεθούμε σε ένα δείπνο, το τηλέφωνο θα χτυπήσει, θα μεταφερθούμε στην Άνδρο και ξαφνικά θα γυρίσουμε πίσω.

Σκοπός της παράστασης Μεγάλοι δρόμοι, είναι να φανεί σε όλους ότι σχεδόν όλες οι σχέσεις είναι περίπλοκες. Όσο και αν οι άνθρωποι αναζητούν το απόλυτο και το ονειρικό δεν μπορούν ούτε να φτάσουν αλλά ούτε και να το πλησιάσουν.

Info!

Μεγάλοι δρόμοι

Θέατρο του Νέου Κόσμου(Κάτω Χώρος)

Διεύθυνση: Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Νέος Κόσμος

Ημέρες παραστάσεων: Από 17/1 έως 5/4/2015

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.15, Κυριακή 19.00

Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 19:00
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 12 Ευρώ, Φοιτητικό- Άνω των 65 ετών 10 Ευρώ Ανέργων 8 Ευρώ