Η παράσταση, Η Λίλα λέει, θα παρουσιάζεται από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 8 Απριλίου στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και θα μας δείξει τι γίνεται όταν χάνεται η αθωότητα μέσα στην διεφθαρμένη εποχή.

Η παράσταση, Η Λίλα λέει, είναι τολμηρή και δεν ντρέπεται να μιλήσει ανοιχτά για όλα. Για αυτό το λόγο μάλιστα επειδή περιέχει πολλές ακατάλληλες σκηνές αλλά και πολλούς ιδιαίτερους διαλόγους που μπορεί να σοκάρουν έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανήλικους.

Ο Σιμώ, είναι ένα παιδί που γεννιέται στη Γαλλία από άραβες γονείς και μεγαλώνει σε μια περιοχή γκέτο σε ένα προαστίου της Πόλης του φωτός. Δεν έχει τίποτα. Ούτε δουλειά ούτε λεφτά ούτε φυσικά όνειρα και ελπίδες.

Στην ζωή του, όμως, μπαίνει η Λίλα. Μια πανέμορφη κοπέλα που έχει, όμως, ένα μεγάλο ελάττωμα. Είναι πολύ χυδαία στον τρόπο που μιλάει. Βέβαια, αυτό την κάνει ιδιαίτερη. Ο Σιμώ μέσω της Λίλα βρίσκει ένα αδιέξοδο στην βαρετή ζωή του και παίρνει την απόφαση να γράψει την δική του ιστορία. Όσα, όμως, του εξιστορεί η Λίλα τον κάνουν να την ερωτευτεί με πάθος και να μην μπορεί να δεχτεί το βίαιο τέλος που θα έχει η ιστορία τους.

Info!

Η Λίλα λέει
Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν»-Υπόγειο
Διεύθυνση: Πεσμαζόγλου 5,Κέντρο
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 24/2 έως 8/4
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη
Ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη 21:15, Τετάρτη 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ (Τρίτη και Τετάρτη), 10 Ευρώ (Δευτέρα), 10 Ευρώ όλες τι ημέρες φοιτητές, άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών και groups 8 ατόμων και άνω
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Τρίτη 24/2