Κυριακίδης- Ζουγανέλης γίνονται “Παράξενο Ζευγάρι” τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Ζίνα. Το αστείο και συγκινητικό έργο του Neil Simon περιμένει το αθηναϊκό κοινό, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ν’ ανήκουν σε δύο απολαυστικούς ηθοποιούς!

Μαζί τους θα βρίσκονται οι Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Το story

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο … χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Info!

Παράξενο Ζευγάρι 

Πού; Θέατρο ΖΙΝΑ, Λ. Αλεξάνδρας 74, Αθήνα

Πότε; Σεζόν 2017 – 2018
Η πρεμιέρα θα ανακοινωθεί