Η σατιρική κωμωδία, Και μη χειρότερα, παρουσιάζεται από την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο θέατρο Χυτήριο και σκοπός της είναι να ξετρελάνει τους θεατές και να τους κάνει να γελάσουν με την ψυχή τους. Να τους βοηθήσει να περάσουν αξέχαστες στιγμές και να διασκεδάσουν.

Τι συμβαίνει στην παράσταση, Και μη χειρότερα;

Σκοπός της εν λόγω παράστασης είναι ένας και πολύ βασικός. Να μας αποδείξει πόσο τυχαία μπορεί να είναι μια γνωριμία στην ζωή του ατόμου και πώς αυτή μπορεί να επηρεάσει την πορεία της! Βέβαια, αναρωτιέται και για άλλα πολλά! Ο Έλληνας πολίτης ξέρει να ψηφίζει σωστά και πόσο κοντά στην επιτυχία μπορεί να είναι κορίτσι που απλά βρίσκεται στην διπλανή πόρτα του σπιτιού μας;

Αυτά είναι μερικά από τα επίκαιρα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην παράσταση, Και μη χειρότερα που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γιαννακόπουλο και έχει ακόμα και live μουσική επί σκηνής.

Στην παράσταση, Και μη χειρότερα, παίζουν οι: Γιώργος Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Κυριάκου, Κωνσταντίνος Λαχανάς ενώ οι μουσικοί που τους πλαισιώνουν είναι οι εξής: Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα), Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα), Σάκης Παπαδόπουλος (Drums) και το τραγούδι έχει αναλάβει η Αναστασία Κόκκαλη.

Info!

Και μη χειρότερα
Χυτήριο
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 44,Γκάζι
Ημερομηνίες παράστασης: Από τις 8 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου
Ημέρα παράστασης: Κυριακή
Ώρα παράστασης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ με ποτό