Οι νεαρές και όμορφες κοπέλες, που ενθουσιάζουν το κοινό με τα μαγιώ και τα βραδινά φορέματά τους, κάνουν στην άκρη. Στην πασαρέλα βγαίνουν άνδρες και μάλιστα ηλικιωμένοι. Όλοι άνω των 65 ετών, θα φορέσουν σορτς ή μαγιό και θα διαγωνισθούν για το χρηματικό έπαθλο των 150€.

Τα καλλιστεία για ηλικιωμένους άνδρες θα γίνουν στον Αγιόκαμπο Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα. Εμπνευστής τους είναι ένας πρώην ναυτικός, που διατηρεί κατάστημα στα παράλια του Αγιοκάμπου, και ο οποίος κατά την περιπλάνησή του σε όλο τον κόσμο, είχε δει στη Βενεζουέλα μια αντίστοιχη διοργάνωση.

Η όλη εκδήλωση αναμένεται να προκαλέσει πολύ γέλιο στους συμμετέχοντες και το κοινό. Για να πάρεις μια ιδέα, ο διοργανωτής των καλλιστείων, Γρηγόρης Ντάφης, αποκαλύπτει ότι θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και… μπρατσάκια. Οι ηλικιωμένοι, που αντέχουν στο κρύο, το μόνο που χρειάζεται να φέρουν είναι η αστυνομική τους ταυτότητα ή βεβαίωση από τα ΚΕΠ.

Για να μη βγει ξινό το γέλιο, ο διοργανωτής ενημερώνει ότι το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν περιστατικά σε όλο τον Δήμο”.